Haber

21 Ocak’ta Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ Gibi sorularınıza cevap verecek tüm haberlerin bağlamına sizi dahil edebiliriz…?

1. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci bugün Instagram’da yaptığı paylaşımlarla samimi itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu önce göz altı torbaları için teklif istedi, ardından kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı Berrak Tüzünataç ile dostluklarının sırrını paylaştı.

2. Ödül törenlerinde yaptığı konuşmalar ve rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterlerle sıklıkla gündeme gelen Melis Sezen, attığı adımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dubai’ye tatile giden ünlü oyuncu, yaptığı paylaşımlarla hayatı sorgulattı ve kendisine hayran bıraktı.

3. Başrollerinde İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun yer aldığı ‘Mutluyuz’ filmi 29 Aralık’ta vizyona girdi. A Para ekranlarında yayınlanan Biz Biz Biz programına konuk olan İbrahim Büyükak, sinema ve arkadaşlarıyla ilgili böyle tartışmalar yaptı. Yıldız ki, ağzın açık kalsın!

4. hamileliğinde daha sempatik hale gelen Gonca Vuslateri, hormonal değişimlerin ve duygularının hakkını vererek bebeğine ilk tekme attığında gözyaşlarını tutamadı!

5. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, görüntüleri viral olan ve handa yaşadıkları öğrenilen aileye ulaşarak hepimizi duygulandırdı…

6. Sunuculuğunu Evrim Akın’ın üstlendiği Pijama Sohbetleri’nin yeni bölümünün konuğu yazar ve astrolog Nuray Sayarı oldu. Sayari, İstanbul’da seçimi kimin kazanacağına dair bir tahminde bulundu. Bakalım Sayarı kimin kazanacağını düşünüyor…

7. Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a olan hayranlığı hiç bitmiyor. Bu kez Demo, Okan Kurt’un kaslı görünümünü takipçileriyle paylaşarak eşine olan hayranlığını paylaştı…

8. Her hareketi sansasyon yaratan Kanye West ve Bianca’nın tuhaf paylaşımları hepimizi şaşırtmaya devam ediyor. Sosyal medyada görenleri bir kez daha şaşkına çeviren Kanye West, eşi Bianca’nın sayamadığımız çıplak fotoğraflarını yayınlayınca ortalığı karıştırdı.

9. Son dönemde küçük müdahalelerin yerini ‘abartılı’ estetik aldı. Toplumda pek çok kişinin estetik ameliyat yaptırması sosyal medyadaki güzellik algımızı da değiştirdi. İşte son dönemde yaptırdıkları estetik operasyonlarla derginin ilgi odağı haline gelen ünlüler…

10. Hakan Sabancı’ya aşık olan Hande Erçel’in Sabancı kuralları nedeniyle oyunculuğu bırakacağı iddia edildi. Sevgilisinin desteğiyle kendisine sanat galerisi açtığı iddia edilen Hande Erçel’in resimli görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

11. Güzelliği ve karizmasıyla tüm dünyayı büyüleyen David Beckham, üstsüz girdiği buzlu suda bile görenlerin ateşini yükseltti!

12. 2019 yılında evlenen Müge Boz ve Caner Erdeniz, sosyal medyada en çok beğenilen çiftlerden biri olmayı başardı. Sevimli kızları Vina ile yaptıkları paylaşımlarla gönülleri kazanmayı başaran ikili, hayranlarına güzel bir haber daha verdi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu