Haber

Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’nde Tam Gaz Operasyon

Keçiören Belediyesi tarafından Atapark Mahallesi’nde yaptırılan Atapark Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Tıp Merkezi ile kreş ve kütüphanenin yer aldığı kültür merkezinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından temelleri atılan merkezin kaba inşaatı hızla tamamlanırken, kısa sürede tamamlanarak sağlık ve eğitim faaliyetlerinde kullanılması bekleniyor.

İlk göreve başladıkları 1994 yılından bu yana sağlık ve eğitime birçok yatırım yaptıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören Belediyesi 180 yataklı hastaneyi yapıp İçişleri Bakanlığı’na veren belediyedir. Sağlık. Böyle bir hizmet sunan başka bir ilçe belediyesi yok. Bu anlamda sağlığa en çok yatırım yapan belediye Keçiören Belediyesi’dir. Sağlık bizim için vazgeçilmezdir.

Geçmişte mahallelerimize kurduğumuz sağlık merkezleriyle sağlık hizmetlerini memleketimize taşırken şimdi Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Tıp Merkezi ile aynı hizmeti veriyoruz. Sağlık görevlilerimiz burada konforlu bir alanda, küçük bir hastane konforunda hizmet verecek. Burada bir de kütüphane ve anaokulu olacak. Önceliğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedim.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu