Yaşam

Ata Demirer, Sibel Arna’nın Youtube Programında Konuştu

Ata Demirer, Sibel Arna’nın içimizi rahatlatan ünlülerle söyleşi yaptığımız “Ne Olursanız Olun Rahat Olun” adlı youtube programının dördüncü bölümüne konuk oldu.

Ata Demirer, programla ilgili merak edilen konulara esprili bir şekilde açıklık getirdi.

Bozcaada BozcaATA?

20 yıl önce Bozcaada’da yaşadıklarım birebir devam ediyor. Ben emlakçı değilim. arkadaş alıyoruz.

İnsanlara ihtiyacımız var. Sana bir şey söyleyeyim, elimden geleni yapıyorum. Arabadan bana nereden. Yalnızken ne yapayım, arabayı mı yesem?

arabam bile yok

Sosyal medyadan sık sık “Ata Demirer’in de canını istiyoruz” diye yazıyorlar. En büyük şansım ne istediğimi bilmek. Büyük şeyleri sevmiyorum.

Arabam bile yok, teknem var ve küçücük bir zeytinliğim var. Hayatımı yaşayabilmek için seçimlerime tamam demek zorundayım.

Mesela “hayatımda daha kaç yaz olacak” diyerek yazın turneye çıkmıyorum. Bir tane Harbiye yapıyorum, yeter. Büyük turne parasını alamıyorum. Bu parayı almazsan Çet Demirer hayatını yaşayabilirsin.

Ekmeği kestim kilolar gitti

Kilomun yarısından fazlası gitti, boy uzun olduğu için yeterli geldi. Bir arkadaşım mide ameliyatı oldu. Doktor ekmek yememesi gerektiğini söyledi. Kahvaltıda sadece bir dilim, öğle ve akşam yemeklerinde yok. Giydiği ameliyat olmadan aynen uyguladım.

Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde sadece birer dilim yedim, ekmeği hayatımdan çıkardım. Günde bir saat ya yüzdüm ya da yürüdüm. Ve tabii ki haftada bir pilav ve makarna tüketiyordum.

İnsanlar sevmek ister

Yalnızım, boşum. Tanrı verir, yeni birini aramıyorum. Bunların hiçbirini bilmiyorum. İnsan sevmek ister tabi ki ama denk gelmeyince sevemezsin.

Ve her şeyin çok materyalist olduğu garip bir çağa girdik. Fizik de öyle. Sanki herkes birbirini fiziğine göre değerlendiriyor. Şimdi çok fazla güç var. Aşk, Adem ve Havva’dan kalan eski bir saçmalıktır. (şarkıyı söylüyor)

Yeni nesil rap dinleyebileceğim bir şey değil

Çocukken tüm yeni nesil rapçileri severim ama dinleyebileceğim bir şey değiller. Sözlerinin hiçbir anlamı yok. Ceza ve Ezel’den sonra bana göre değil.

Ne yazık ki, bitti

Ne yazık ki, yapmayacağım. Bir ortam denediğim için o karakter beni terk etti. Onu çok memnun bıraktım. Kayıplarımız da çok oldu.

Ama Demet Akbağ ile her şey her zaman olur. Onunla oynamak, Hacı ile oynamakla ilgili bir şey. Ona her zaman ihtiyacımız var.

Ertem Eğilmez gibi bir şef bizi Cem Yılmaz’la buluşturabilir.

Bir şef bizi bir an önce Cem Yılmaz’la buluşturabilir. “Arkadaşlar hiçbir şeye karışmazsınız, artık yaşlandınız, gitmeden bir baş yapıttır”.

marmaraereglisi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu