Haber

Futbolcu Hanousek depremi anlattı: Cehennemi görmedim ama Antep’e benzediğini hayal ediyorum

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Çek futbolcusu Matej Hanousek, merkez üssü Maraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde yaşadıklarını anlattı.

Sezon başında Sparta Prag’dan Gaziantep FK’ye kiralık olarak gelen 29 yaşındaki oyuncu Eurosport’a şunları söyledi: “Sabah beş gibi uyandım. Hayatımda hiç cehennem görmedim ama şimdi görüyorum. Gaziantep’e benzediğini hayal edin, bu bir katliam, hiçbir şeye benzetmeyin, “Zor. Otuz saniye boyunca cehennemden geçtim. Evde mi kalsam dışarı mı çıksam bilemedim. Her şey olabilir” dedi.

“EVE DÖNDÜK, KORKUNÇ BİR MESAJ GÖRDÜK”

Pencereden kaçan insanların arabalarını binalardan olabildiğince uzağa sürmeye çalıştıklarını gördüğünü söyleyen Hanousek, “Kulüpteki diğer oyuncularla birlikte antrenman merkezine gitmem gerektiğine dair hemen birçok bildirim almaya başladım. çünkü bir inanç yeriydi.Hamile eşim ve üç yaşındaki oğlumla kısa sürede giyindik.Pasaportlarımızı ve en gerekli eşyalarımızı aldık.

‘FOTOĞRAFLARA BAKAMIYORUM’

Hanousek, “Açıkçası internetteki fotoğraflara bakmaktan kaçınıyorum çünkü öncekileri sitelerde gördüm. Salı günü özel uçakla Ankara’ya oradan da İstanbul’a geldim. Prag’a dönmeyi planlıyorum. Şu anda ailemle güvendeyim.”

Çek sol bek, bu sezon Gaziantep FK’da Spor Toto Muhteşem Lig ve Ziraat Türkiye Kupası da dahil olmak üzere 22 maçta 1.374 dakika mola verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu