Haber

Sarıyer’de otoyolda sürücüyü darbeden şüpheliler yakalandı

Sarıyer’de, TEM Otoyolu’nda “makas” atarak ilerledikleri gerekçesiyle kendilerini uyaran sürücüyü darbeden iki kuşkulu gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü grupları, dün akşam saat 22.40 sıralarında TEM Otoyolu Sarıyer mevkisinde gerçekleşen “kasten yaralama” ve “hakaret” hatalarıyla ilgili çalışma yaptı.

Otoyolun Ankara istikametinde 34 AYD 006 plakalı arabasıyla seyir halinde olan O.A. isimli kişinin, makas atarak ilerleyen 34 CZG 137 plakalı arabanın şoförünü korna çalarak uyardığı belirlendi. Bu araçtaki şüphelilerin ise kendilerine korna çalan sürücüyü, arabayla önünü keserek durdurup darbettikleri tespit edildi.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan gruplar, araç plakası üzerinden H.C.Y. (22) ve E.E.A’yı (19) gözaltına aldı.

Emniyetteki süreçleri tamamlanan şüpheliler, “kasten yaralama” ve “hakaret” cürümlerinden isimli makamlara sevk edildi.

Bu ortada, şüphelilerin sürücüyü darbettiği anlar öbür bir şoförün cep telefonu kamerasına yansıdı. Manzaralarda, şüphelilerin araçla önünü kestikleri arabadaki sürücüyü zorla dışarıya çıkarmaya çalışması ve darbetmeleri yer aldı. Yeniden, darbedilen şoförün aracıyla hareket etmesinin akabinde şüphelilerin de kendi arabalarına binerek olay yerinden uzaklaşması görülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu