Haber

Sevgilisinin Vurduğu Kadın Hayatını Kaybetti, Katil İntihar Etti

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde tartıştığı 28 yaşındaki erkek arkadaşı Zübeyir Yıldız tarafından otomobilinde başından tabancayla vurulan 24 yaşındaki Melike Akpınar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ağır yaralandı. Olayın ardından aracıyla kaçan Yıldız, bir süre sonra aynı silahı kalbine dayayarak intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar’ın babası Necati Akpınar’ın, 2’si evli 3 kadını öldürerek cezaevine girdiği öğrenildi.

Saruhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde sekreter olarak çalışan ve bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Melike Akpınar, Saruhanlı Adliyesi’nde icra memuru olarak çalışan sevgilisi Zübeyir Yıldız ile bugün saat 17.30 sıralarında buluştu. Cengiz Topel Mahallesi’nde bir tarla. Yıldız’ın otomobilinde bir araya gelerek konuşan ikili arasında iddiaya göre tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yıldız silahını çıkardı ve tabancayla Akpınar’ı başından vurdu. Daha sonra kendi aracıyla bölgeden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Akpınar, Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akpınar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İNTİHAR ETTİ

Olayın ardından kaçan Zübeyir Yıldız, yarım saat sonra Yılmaz Mahallesi Çöplük mevkiinde aracında ölü bulundu. Yıldız’ın olayda kullandığı silahı kalbine doğrultarak intihar ettiği belirlendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öldürülen Melike Akpınar’ın babası Necati Akpınar

BABASI 3 KADININ ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Melike Akpınar’ın babası Necati Akpınar’ın resmi nikahlı 2 eşini ve birlikte yaşadığı kadından 1’ini öldürdüğü öğrenildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Necati Akpınar’ın cezaevinde olduğu belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu