Yaşam

Siroz hastalığıyla mücadele eden Ufuk Özkan’ın film kadrosundan çıkarılması gündemde!

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan’ın siroz hastası olduğu ve bu nedenle acil karaciğer nakline ihtiyaç duyduğu haberi kısa sürede gündem oldu. Son durumu hakkında paylaşımda bulunan Özkan’ın ‘Öğretmen’ adlı komedi filmi ekibinde yer alması bekleniyordu. Ancak sağlık sorunları ünlü ismin yaz döneminde yeni bir projede yer almasına engel oldu. Ufuk Özkan, sinema ekibinden çıkarıldı.

Ufuk Özkan, yerli komedi dizi ve filmlerinin vazgeçilmez yüzlerinden biri haline geldi. Geniş Aile dizisi ile büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Son aylarda hızla verdiği kilolarla adından söz ettiren Özkan’ın kısa sürede duyulduğu haber geldi.

Katı bir diyet olan Hollywood diyetini oynayacağı bir proje için uygulayan Ufuk Özkan, karakteri için 5-6 kilo vermek istiyordu.

Ünlü oyuncu, verdiği kiloların bir anda kontrolden çıkması üzerine 17 kilo verdi. Bu hızlı kilo kaybı, yanlış bir diyet programı nedeniyle bağışıklık sisteminin çökmesine neden oldu.

Özkan’ın sağlık sorunu sadece bağışıklık sisteminin çökmesi ile sınırlı değil. Karaciğeri çöktüğü söylenen ünlü oyuncunun siroz olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini bilgilendiren Özkan, ‘Siroz artık 2. evreye girdi’ açıklamasıyla üzdü.

Siroz nedeniyle organ nakli sırasında yakalandığı iddia edilen Özkan’ın hastalığına dair güzel bir haber var.

Buna göre Ufuk Özkan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve bu şekilde devam etmeniz halinde organ nakline gerek kalmayacağı, sadece ilaç tedavisine devam edeceği öğrenildi.

Yaşanan güzel gelişmelerin ardından Özkan’ın hayranlarını üzen bir haber geldi. Sabah’ın haberine göre; Komedi filmi Öğretmen’de rol alması beklenen ünlü oyuncu kadrodan çıkarıldı.

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan bir ilkokul öğretmeninin yaşadıklarını izleyeceğimiz yerli komedi filmi Öğretmen için kamera karşısına geçmesi beklenen Özkan, yeni bir projede yer almasına izin vermedi. yazın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu