Haber

Soros, hanedanlığını oğluna devretti! Alex ilk röportajını verdi: Ben daha çok politik biriyim

Dünyanın en güçlü insanlarından biri olan George Soros, 37 yaşındaki oğlu Alexander Soros’u 25 milyar dolarlık imparatorluğunun başına geçirdi.

Yıllardır George Soros’a yakın kişiler, Alexander’ın mali geçmişi olan bir avukat olan 52 yaşındaki ağabeyi Jonathan Soros’un gerçek halef olduğunu söylediler. Ancak Jonathan’ın sonraki yıllarda babasıyla fikir ayrılıkları oldu.

İskender ise George Soros’un dünyaya yayılmış teşkilatlarını birer birer ziyaret ederek babasının imanını kazanmış ve hanedanın başına geçmiştir.

“BABAMLA AYNI DÜŞÜNÜYORUM AMA DAHA SİYASİYİM”

kendine “Alex”Kendisine “The Wall Street Journal” olarak hitap edilmesini isteyen Soros, ilk röportajını The Wall Street Journal’a verdi.

Alex Soros, babasının ortaya koyduğu hedefleri/idealleri benimsediğini belirterek, şunları söyledi: “Babamla aynı düşünüyoruz ve ben daha çok politik bir insanım”söz konusu.

Babası George’tan farklı hedefleri olduğunu da söyleyen Alex şunları söyledi; Oy verme, kürtaj hakkı ve cinsiyet eşitliği gibi konuların olduğunu kaydetti.

ALEX SOROS, TRUMP’A KARŞI

Babasından çok iç siyasete odaklandığını belirten Alex Soros, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 2024 seçimlerini kazanmasından da endişeli.

“Tarafımız (Demokrat Parti) daha vatansever ve kapsayıcı olma yolunda gelişme göstermelidir”Alex, bir vatandaşın Trump’a oy vermesinin onu ırkçı yapmayacağını söyledi.

KAYNAK: HABER7

etimesguthaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu