Ekonomi

Türkiye kendi gazını sisteme verecek

ANTALYA (İGFA) – 21-22 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Türkiye Güç Doruğu, Avrupa’da yaşanması mümkün güç krizi, Sakarya Gaz Alanında üretilecek gazın sisteme verilmesi, Türkiye’nin doğal gaz ticaret merkezi olması üzere son derece sıcak gündem hususlarının de içinde bulunduğu çok kıymetli bir periyotta düzenleniyor. Tüm bu bahisler hakkında kamu ve özel kesimde en yetkili ağızların konuşma yapacağı Tepe, memleketler arası arenada da gündem yaratacak.

Türkiye Güç Piyasasının “En Büyük Aile Buluşması” olarak klasikleşen 12. Türkiye Güç Tepesi, bu yıl ‘Enerji ve Jeopolitik Özel’ ana teması ile 21-22 Kasım tarihleri ortasında Antalya Regnum Carya Otel’de gerçekleşecek. T.C. Güç ve Olağan Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Almanya Eski Başbakanı Gerhard Schröder ve güç dalının önde gelen başkanlarının katılacağı tepede dünyanın gözü Antalya’da olacak.

‘Enerji ve Jeopolitik Özel’ ana teması ile bu yıl Antalya’da 12’ncisi gerçekleşecek Türkiye Güç Zirvesi’nde, Almanya Eski Başbakanı Gerhard Schröder de “Enerji ve Jeopolitik Özel” başlıklı oturumunun özel konuğu olacak. Dorukta ayrıyeten; Türkiye ve global güç piyasalarındaki son gelişmeler, Akdeniz ve Orta Doğu’da yaşanan ve güç piyasalarını etkileyen hususlar ile Rusya-Ukrayna savaşının derinleştirdiği ve başta Avrupa olmak üzere dünyayı etkileyen güç tedarik problemleri ve tahlil teklifleri de gündemde olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu