Haber

11 Eylül’ün Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ gibi sorularınıza yanıt verecek tüm haberler için sizi doğrudan içeriğe yönlendirebiliriz…?

1. Ekranda Söylemezsem Olmaz sunucularının eleştirdiği TikTok fenomeni Hülya Mizgin bir açıklama yaptı. Zaten TikTok platformunu kullanması nedeniyle ailesinin baskısına maruz kaldığını söyleyen Mizgin, sunum yapanlara “Bana bir şey olursa sorumlusu sizsiniz” diyerek sunum yaptı.

2. Kaptan Amerika rolüyle üne kavuşan Chris Evans, sessizce evlendiği yönündeki iddialarıyla ortalığı karıştırdı.

3. Daha önce Beyonce konserinde görülen çift, şimdi de Wimbledon Tek Erkekler Finali maçını birlikte izledi. Ayrılık haberlerinde yalan söyleyen çift, birlikte görüntülenmeye devam ediyor.

4. Kuaförde saçlarını dalgalandıran Ezgi Mola, ortaya çıkan görüntüyü beğenmeyince kuaförlere isyan etti.

5. İnternette adı sıkça anılan Elon Musk’un bu kez bir çocuğu var.

6. Takvim’den Ufuk Özcan, Kaan Urgancıoğlu’nun ev sahibine dava açtığını iddia etti. Asıl heyecan yaratan ise bu davanın detaylarıydı.

7. Oldukça uzun bir ilişki geçmişine sahip olan Hakan Sabancı, Hande Erçel ile olan ilişkisiyle sosyal medyayı şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak kız arkadaşı Hande Erçel ile birlikte verdiği pozu Instagram hesabında paylaşınca yorumlar hızla geldi.

8. Sosyal medyada paylaştığı görsellerle tanıdığımız Yasemin Sakallıoğlu, büyük küçük her izleyiciye hitap eden bir komedyen. Oyunculuğunu ve mizahını çok sevdiğimiz Sakallıoğlu’nun popüler güzellik algılarıyla dalga geçtiğini de elbette biliyoruz. Yapay zekanın yarattığı estetik görünümünü sosyal medyada paylaşınca hem yorumlar hem de kendi sözleri öfke yarattı.

9. Lüks hayatlarıyla sık sık gündeme gelen ve takipçilerinin paralarının kaynağını merak ettiği Dilan-Engin Polat çiftinin mafyayla başlarının belaya girdiği iddia edildi. Sabah’tan Yunus Emre Kavak’ın haberine göre çift, şahsın sahibi oldukları güzellik merkezini arayıp gasp talebinde bulunması üzerine savcılığa gitti.

10. Oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabında Musa Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle para cezasına çarptırıldı. Mola’ya destek verenlerden Tan Taşçı da Musa Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle cezalandırıldı.

11. Kariyeri doğum fotoğrafçılığıyla başlayan ve bambaşka bir boyuta evrilen Dilan Polat, şu sıralar sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemde. Dilan Polat, son dönemde eşi Engin Polat’a yatak odası dansı yaparak çok konuşuldu.

12. Dilan Polat’ın özel uçak sürprizi gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Eşi Engin Polat’ın evlilik yıldönümünü kutlamak için tatile giderken özel uçak kiralayıp süsletmesi sosyal medyaya damgasını vurdu. Ardından Dilan Polat, yorumlara ilginç yanıtlar verdi. Polat’ın durumuna bir başka tepki de Fatih Altaylı’dan geldi.

13. Efsane sanatçımız Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, besin alerjisi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Manço, yaşananların ardından detayları anlattı.

14. Bildiğiniz gibi sosyal medyayı maksimum verimle kullanan isimlerden biri de Mustafa Sarıgül. Yoluna çıkan her şeye tokat atmasıyla tanıdığımız CHP Erzincan Milletvekili Sarıgül, bu kez Vedat Milor’u hedef aldı. Patlıcan sohbetinden kendisini Erzincan’a bağlayan Sarıgül, Milor’a meydan okudu.

15. Ünlü oyuncu Deniz Çakır bugün sevgilisi Bilgehan Baykal ile evlendi! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in kıldırdığı düğünde Deniz Çakır’ın tanığı Zuhal Olcay oldu. Çakır’ın gelinliği ve sade şekli herkesin gözünde kalplerin oluşmasına neden oldu!

16. Bildiğiniz gibi Reynmen sosyal medyanın tanınmış isimlerinden biri. Vine, Scorp ve YouTube’un ardından artık tamamen şarkıcılık mesleğine odaklanmış durumda. Bu akşam Instagram hikayeler bölümünde ünlü teknik direktör Fatih Terim’le birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Reynmen, herkesi güldürdü.

koyulhisar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu