Haber

Ağrı’daki Gençlik Merkezleri ve Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Ağrı’ya gönderdiği spor ve sanat malzemeleri gençlik merkezleri ve amatör spor kulüplerine dağıtıldı.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı Gençlik Merkezi çok amaçlı spor salonunda düzenlenen malzeme dağıtım törenine katıldı. Törende konuşan Koç, “Devletimiz, geleceğimizin teminatı ve en büyük zenginliğimiz olan gençlerimize, kendilerini en iyi şekilde yetiştirip geliştirmeleri ve bu yolda hayallerini gerçekleştirmeleri için her zaman çeşitli fırsatlar sunmuştur. Bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalarını sağladık, güçlü geleceğimizin teminatıdırlar.” Gençlerimize spordan sanata, bilimden kültür ve eğitime kadar kendilerini geliştirebilecekleri güçlü altyapılar sunarak her fırsatta destek olmuştur. Devletimizin hayata geçirdiği gençlik merkezleri, gençlik ofisleri, gençlik kampları ve spor tesisleri aslında tüm bu hizmetlerin göstergesidir. Devletimizin destek ve katkılarıyla gençlerimizi destekliyoruz İl ve ilçelerimizde bulunan 8 gençlik merkezimiz ve 6 gençlik ofisimiz ile gençlerimize sosyal, kültürel, sanatsal alanda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak çeşitli fırsatlar sağlıyoruz. ve spor alanları oluşturmakta ve bu alanlarda çeşitli aktiviteler sağlamaktadır. Bu merkezlerde tarihi ve kültürel gezilerden kamplara, sanatsal faaliyetlerden sportif faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede etkinlikler düzenlenerek gençlerimizin bireysel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanmaktadır. Bu gençlik merkezlerinin faaliyetlerini daha da güçlendirmek amacıyla artık toplam 74 maddeden oluşan gençlik merkezi çalıştay materyallerini dağıtacağız. Tanrı sizi korusun ve size iyi şanslar versin. Ayrıca ilimizde faaliyet gösteren 14 amatör spor kulübüne de çeşitli spor malzemeleri sağlıyoruz. En büyük umudumuz ve gurur kaynağımız olan gençlerimizin spor alanında daha aktif olmalarını sağlamak, potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarına destek olmak, büyümelerine yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Her alanda daha sağlıklı olun. Geleceğimizin teminatı olan ve Cumhuriyetimizin güçlü geleceğinde rol oynayacak genç kardeşlerimize yapılan her yatırımın güçlü geleceğimize yatırım olduğunu bilmeliyiz. “Bu vesileyle gençlerimize yönelik yapılan yatırımların ve hayata geçirilen projelerin yine hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, “Cumhurbaşkanımızın ve bakanımızın gençliğe verdiği değer sayesinde ilimizde 8 gençlik merkezi ve 6 gençlik ofisi inşa edildi. Gençlerimize 7/24 hizmet veriyorlar. 41 gençlik merkezimiz var. İlimizdeki gençlik merkezlerine üye olan, faaliyet ve faaliyetlerimize bin 300 genç üyemiz katılıyor.” Gençlik merkezlerimizde deney atölyeleri, fotoğraf, müzik, el sanatları, Kur’an-ı Kerim, İngilizce kursları, geziler, kamplar, sosyal sorumluluk projeleri gibi her türlü etkinlik gerçekleştirilmektedir. Tüm faaliyetlerde yerel yönetimler, STK’lar ve tüm kurumlarla iş birliği yapıyoruz. Sendika olarak gençlerimize en iyi hizmeti veriyoruz. Sayın Valimizin desteğiyle gençlik merkezlerinin atölye ekipmanlarının ve amatör sporun ilimizde daha da güçlü hale getirilmesi için ihtiyaç duyulan spor malzemelerinin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Gençlerin daha iyi yetişmesi için devletimizin tüm kaynaklarını sizin liderliğinizde seferber ediyoruz. Bu duygu ve inançla, “Çalışmalarımızda her zaman desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize ve bizimle işbirliği yaparak çalışmalarımızı güçlendiren kurum ve kuruluşlara şahsım ve meslektaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum, “dedi.

Konuşmaların ardından Koç, gençlik merkezleri ve amatör spor kulüplerine ekipman dağıttı. Koç, daha sonra fotoğraf atölyesi kursuna gelen kursiyerlerin fotoğraf kabinini ziyaret ederek, usta eğitmen ve kursiyerlerle sohbet ederek gençlerin talep ve isteklerini dinledi.

Tören, müzik atölyesi kursiyerlerinin piyano ve keman konseriyle sona erdi. – AĞRI

haber-beydag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu