Haber

Kozan Beyazay Derneği engelli bireylere elektrikli tekerlekli sandalye bağışladı

Engelleri aştılar, duygusal anlar yaşadılar

ADANA – Görme engelli olmasına rağmen kendini engelli vatandaşlara adayan Kozan Beyazay Dernek Lideri Ahmet Ünal, Tlan Mahallesi’nde 3 yıldır yatalak yaşayan 81 yaşındaki Nazife Teyze ve 2 farklı engelli bireye akülü tekerlekli sandalye hediye etti. .

Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, hayırseverlerin desteğiyle akülü tekerlekli sandalye alarak yürüme engelli 3 vatandaşa teslim etti. Rahatsızlığı nedeniyle yürüme engelli olan Nuray Topal ve Sinan Sarraf’a tekerlekli sandalye teslim edilirken, vatandaşlar, hayırseverlere çılgınlıklarını yendikleri için teşekkür etti.

Başkan Ahmet Ünal yaptığı açıklamada, “Derneğimizin öncelikli amaçlarından biri engellilerin hayatını kolaylaştırmak ve günlük hayatta daha aktif olmalarını sağlamaktır. Nazife teyzemize bir hediye ederek umut olduk. Artık evinden çıkıp güneşli havanın tadını çıkarabilecek.Bizim yardımımız Nazife teyzemiz.Onun için küçük bir adım olabilir ama onun için çok büyük bir adım.”

Kozan Beyazay Derneği’nin engelli bireylere yönelik çalışmaları hakkında bilgi veren Ünal, “Derneğimiz engelli bireylerin yaşam kalitelerini artırmak için çeşitli faaliyetler yürütüyor. Elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

muratpasa-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu