Haber

Milli Görüş’ün değerli isminden Erdoğan’a davet

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tipte kaldı. Önder Erdoğan, HDP destekli 6 puan tablosunun adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yarışacak.

HASAN DAMAR’DAN ERDOĞAN’A ÇAĞRI

Milli Görüş camiasının değerli isimlerinden Hasan Damar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çağrısında bulundu. Damar da eleştirilere çok sert tepki gösterdi.

Damar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Kıymetli kardeşlerim. Türkiye’de seçim ikinci tipe bırakıldı. Birinci cinste de söylediğim gibi başkana takviye vermemiz gerekiyor. Bütün kardeşlerimi takviye vermeye davet ediyorum.

‘KİMSE BENİ KULLANAMAZ’

Yıllarca birlikte çalıştığımız dava arkadaşlarımız beni acımasızca eleştirdiler. Hatta bazıları o kadar ileri gitti ki ‘Doğru yerde değilsin’ dediler. Allah’a hamdolsun 50 yıldır bu işin içindeyim, beni kimse kullanamadı, kullanamaz da. Amacım Allah’ın rızasıdır. Ama bazı salak arkadaşlar ‘Söz ona değil, yazı ona değil’ diyorlar.

‘HÜKÜMET BAŞARACAK OLURSA…’

Türkiye’deki tüm kardeşlerimden şu anki başkanımıza takviye vermelerini rica ediyorum. Devlet giderse bir daha devlet kurma şansımız olmayabilir. Bu endişeye sahip olduğum için onlara atıfta bulunuyorum.

KAYNAK: HABER7

haberkonyaalti.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu