Teknoloji

Resident Evil 4 Gold Edition 9 Şubat’ta Geliyor

Capcom sonunda beklenen duyuruyu yaptı. Resident Evil 4 Altın Sürüm Gelecek hafta satışa sunulacak. Şu ana kadar yayımlanan her şeyi içerecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Kralların Onurunun Ülkemize Geliş Tarihi Belirlendi!


Capcom Geleneği Sürdürüyor: Resident Evil 4 Gold Edition Geliyor!

Japon oyun devi, Gold Edition geleneğini Resident Evil 5 ile başlattı. Ana oyun olan Desperate Escape ve Lost in Nightmares genişletmelerinin yanı sıra, yeni kostümlerin de yer aldığı bu sürümün oldukça beğenilmesinin ardından Japon oyun devi, şimdi de Gold’u piyasaya sürdü. Resident Evil 7: Biohazard ve Resident Evil Village oyunları için farklı mantığa sahip sürümler. ayrıca Resident Evil 4 Gold Edition’ı da duyurdu.

Ana senaryoya ve Ayrı Yollar adı altındaki genişletmeye ek olarak, iki Deluxe Silah, hazine noktalarının işaretlendiği bir oyun içi harita, oyunun müziklerini orijinal Resident Evil 4 müzikleriyle değiştirme imkanı, Ekstra DLC Paketi içeriği içerir. ek kostümler, filtreler ve aksesuarlar içerir ve ücretsizdir. Paralı Askerler modu mevcut olacak.

2005 yılında vizyona giren Resident Evil 4’ün yeniden çevriminde biz Leon Scott Kennedy olarak bir kez daha ABD liderinin kaçırılan kızı Ashley Graham’ı bulup geri getirmeye çalışıyorduk. Orijinaline sadık kalınarak geliştirilen oyunda, geliştirilmiş görseller ve karakter modellerinin yanı sıra hikaye de daha detaylı yazıldı. Ayrıca Las Plagas’ın köylüler üzerindeki etkisini daha net görebilmemiz için Ganado modelleri de revize edildi.

Genişletme paketi Ayrı Yollar bizi Ada Wong rolüne sokuyor ve ana senaryoda göremediğimiz kısımlarda neler yaşandığını anlama fırsatı buluyoruz. Kancamızı orijinal oyunda olduğu gibi yüksek yerlere tırmanmak için kullanabildiğimiz gibi, artık yakın dövüş saldırıları ve çatışmalar sırasında daha birçok şey için de kullanabiliyoruz.

almus-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu