Haber

Galatasaray’dan tarihi transfer operasyonu! 3 milli yıldıza aynı anda imza attıracaklar

Yaz transfer periyodunda epey kıymetli isimleri takımına dahil eden ve taraftarlarını da heyecanlandıran Galatasaray‘ın yeni hedefi, 3 milli futbolcuyu ara transfer döneminde kadrosuna katmak.

İLK SIRADA CENGİZ ÜNDER VAR

Fanatik’in haberine nazaran Galatasaray‘ın listesinin başında Marsilya’da teknik yönetici Igor Tudor ile yıldızı barışmadığı bilinen Cengiz Ünder var. Ulusal futbolcuyu Galatasaray‘a getirmek isteyen Erden Timur, hem oyuncuyla hem de kulübüyle temasa geçti. Galatasaray AŞ Başkan vekili Erden Timur, Cengiz Ünder transferi için hem futbolcu tarafıyla hem de Marsilya ile konuşmalarını sürdürüyor. Galatasaray’ın maksadı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak takıma katmak.

HALİL AKBUNAR İÇİN PAZARLIK YAPILACAK

Galatasaray’ın alternatif olarak tuttuğu isimse Belçika’nın Westorlo ekibinde oynayan Halil Akbunar. Oyuncunun ailesine Belçika’da oturma izni alamadığı için Türkiye’ye dönmek istediği biliniyor. Westorlo, oyuncu için dönem başında Göztepe’ye verilen 1 milyon Euro’yu talep ediyor.29 yaşındaki Halil Akbunar’ın Galatasaray’da oynamaya olumlu baktığı biliniyor. Bonservis fiyatı ödemek istemeyen Galatasaray’da Erden Timur’un pazarlık masasına oturacağı belirtiliyor.

KAAN AYHAN İÇİN SASAUOLO’YLA YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK

Galatasaray’ın üçüncü yerli gayesi ise stoper, sağ bek ve defansif orta saha oynayabilen Kaan Ayhan. Dönem başında Sassuolo’nun tavrı nedeniyle gerçekleşmeyen transfer için İtalyan kulübüyle yine görüşülecek. 27 yaşındaki stoperin Sassuolo’dan ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor. Lakin bu transferde Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da masada olduğu biliniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu