Haber

Trendyol Süper Lig’de Samsunspor-İstanbulspor maçı yarın oynanacak

Trendyol Süper Lig’de yağmur nedeniyle ara verilen Samsunspor-İstanbulspor maçı yarın oynanacak. Ev sahibi takım, maç tarihinden sonra lisansları verilen 6 oyuncudan yararlanamayacak.

Trendyol Süper Lig 4. hafta karşılaşmasında 3 Eylül’de oynanan Y. Samsunspor – İstanbulspor maçı, yoğun yağış nedeniyle maçın 12. dakikasında ileri bir tarihe ertelendi. 19 Mayıs Stadyumu’nda zeminin su ile kaplanması ve topun hareket etmemesi nedeniyle ertelenen karşılaşmanın 8 Kasım’da kaldığı yerden oynanmasına karar verildi. Maç tarihine kadar lisansları verilen oyuncuların takıma dahil edilebileceği ertelenen karşılaşma için lisansları TFF’ye bildirilmeyen Samsunspor’un toplam 6 yeni transferi yapılamayacak. durumu nedeniyle İstanbulspor müsabakasında sahada.

Samsunspor’da 3 Eylül’den sonra lisansı verilen yeni transferler, orta saha oyuncuları Mickael Tırpan, Flavien Tait, kanat oyuncusu Muhammed Gümüşkaya, ofansif orta saha oyuncusu Carlo Holse, forvetler Landry Dimata ve Ercan Kara, durumları nedeniyle İstanbulspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Ayrıca Hatayspor karşılaşmasında sakatlanan Moryke ​​Fofana’nın da maç kadrosunda yer almaması bekleniyor. Karadeniz temsilcisinin İstanbulspor maçında statü gereği kadroya yazabileceği isimler şöyle:

Kaleciler Okan Kocuk, Jakup Szumski, Halil Yeral’ın yanı sıra Yunus Emre Çift, Rick Van Drongelen, Lubo Satka, Alim Öztürk, Marc Bola, Soner Gönül, Kingsley Schindler, Nanu Gomes, Zeki Yavru, Olman Bennasser, Osman Çelik, Oliver Ntcham . , Taylan Antalyalı, Soner Aydoğdu, Moryke ​​​​Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmedji ve Gaetan Laura.

19 Mayıs Stadyumu’nda yarın saat 20.00’de devam edecek olan Samsunspor – İstanbulspor karşılaşmasını hakem üçlüsü Burak Şeker, Mert Bulut ve Ali Can Alp yönetecek. -SAMSUN

haber-kulp.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu